Nieuws
Website MAW duurzaam gerenoveerd.

Website MAW duurzaam gerenoveerd.

08 maart 2017 om 12u38

Nieuwe huisstijl, nieuwe website

De MilieuAdviesWinkel heeft recent zijn huisstijl aangepast. Een duurzame renovatie van de website kon dus niet uitblijven :-)

Wat onveranderd bleef is onze missie. Als servicepunt duurzaam wonen en bouwen van het Gents MilieuFront geven wij advies aan particulieren en lokale besturen. Van een kleine renovatie tot een volledig nieuwe wijkontwikkeling: de MilieuAdviesWinkel is jouw partner om de aspecten van duurzaamheid mee vorm te geven.

Wij doen daarvoor beroep op een team van professionele (ir.-)architecten en energiedeskundigen met beide voeten in de praktijk en gevoed met permanente vorming. Alle inwoners en lokale besturen uit Oost-Vlaanderen kunnen op ons beroep doen.

Kleine vragen kan u steeds tellen via ons infoloket (per email, telefoon of invulformulier bereikbaar). Wij geven binnen de 24u een antwoord. Check ook even de veelgestelde vragen (FAQ). Mogelijks zit daar al een antwoord klaar.

En geef zeker jouw feedback, bemerkingen of aanvullingen op onze website!

Duurzame groet,
Pieter Verstraete,
Projectverantwoordelijke MilieuAdviesWinkel

  

Facebook

Steun ons en word lid van Gents MilieuFront

De MilieuAdviesWinkel is het servicepunt duurzaam wonen en bouwen van Gents MilieuFront.
Voor slechts 5 euro per jaar ben je lid en steun je onze werking. Lees er meer over op de website van Gents MilieuFront vzw.

GMFlogowit

Over ons

De MilieuAdviesWinkel is het servicepunt duurzaam wonen en bouwen van het Gents MilieuFront (GMF vzw).

Sinds 2002 geven wij duurzaam (ver)bouwadvies aan particulieren en lokale besturen en zijn daarmee pionier in Vlaanderen!

Contact Info