GMF vzw

Gents MilieuFront

Gents MilieuFront (GMF) is een regionale milieuvereniging uit Gent die via positieve acties het leefmilieu en duurzame mobiliteit een duwtje in de rug wil geven. In 1997 startte het GMF als een lokale vereniging die al snel uitbreidde naar een regionale vereniging. Het GMF is actief in een kerngebied dat bestaat uit Groot Gent, Destelbergen, Merelbeke en Evergem.

Met de MilieuAdviesWinkel, ons servicepunt voor duurzaam wonen en bouwen, zijn we actief in heel Oost-Vlaanderen.

Met GMF streven wij een duurzame samenleving na, die rekening houdt met de huidige behoeften zonder die van de toekomstige generaties in de weg te staan. Om dit te bereiken richt GMF zich in de eerste plaats tot de lokale overheden, de inwoners en het bedrijfsleven uit de regio.

GMF als vereniging wordt gedragen door leden en vrijwilligers. Aan onze leden zenden we driemaandelijks het tijdschrift Frontaal. Om meer te lezen over onze missie klik hier. Wie we zijn lees je door hier te klikken. Een (foto)overzicht van de geschiedenis van GMF vind je hier.

GMFlogozwart

Facebook

Steun ons en word lid van Gents MilieuFront

De MilieuAdviesWinkel is het servicepunt duurzaam wonen en bouwen van Gents MilieuFront.
Voor slechts 5 euro per jaar ben je lid en steun je onze werking. Lees er meer over op de website van Gents MilieuFront vzw.

GMFlogowit

Over ons

De MilieuAdviesWinkel is het servicepunt duurzaam wonen en bouwen van het Gents MilieuFront (GMF vzw).

Sinds 2002 geven wij duurzaam (ver)bouwadvies aan particulieren en lokale besturen en zijn daarmee pionier in Vlaanderen!

Contact Info